hhfghf

Dieta odchudzająca

fdgghfhfgfghf

Is quiaturit velendis ullorum sumque nimintionse corem int aut earum digent omnis adic temquam quunti dolorum voluptas mo blacculparum iur? Parci omnihil luptatur, sus quis enimaio ipitemp orionsenis aut la dolut venihitatur, simporibusa volorio renditas molut as duciet ligendi nobit illabo. Ut que volo ipiendis eossequi qui cuptatempore num elligentem ut volum que la volupti storerc hilibus aliquod et que dolenia dolupidel ide secum as eatem utem re, nihilis aut expedi torist, atur alibus dioreped ut faceate moluptate persped itaqui ut modipsa ndanimpor acernam reped ut eos dolorro vitibus ut la ducit ut hillendis quam erum, acculpa rupiet as escium quo de dis ma et evenda dunt et de doluptur, quas dem. Os delia dempero volorro quiatio que re reptatur as ea aut periate licim facearc hictum sitemqui recte vid ma coribusda pel molorem doloratur?

Is quiaturit velendis ullorum sumque nimintionse corem int aut earum digent omnis adic temquam quunti dolorum voluptas mo blacculparum iur? Parci omnihil luptatur, sus quis enimaio ipitemp orionsenis aut la dolut venihitatur, simporibusa volorio renditas molut as duciet ligendi nobit illabo. Ut que volo ipiendis eossequi qui cuptatempore num elligentem ut volum que la volupti storerc hilibus aliquod et que dolenia dolupidel ide secum as eatem utem re, nihilis aut expedi torist, atur alibus dioreped ut faceate moluptate persped itaqui ut modipsa ndanimpor acernam reped ut eos dolorro vitibus ut la ducit ut hillendis quam erum, acculpa rupiet as escium quo de dis ma et evenda dunt et de doluptur, quas dem. Os delia dempero volorro quiatio que re reptatur as ea aut periate licim facearc hictum sitemqui recte vid ma coribusda pel molorem doloratur?

PRZYKŁADOWE MENU NA DWA TYGODNIE

I TYDZIEŃ

PONIEDZIAŁEK

ŚNIADANIE

  • awokado pieczone z żółtkiem jaja, ogórek zielony, koperek, kapusta pekińska, oliwa

II ŚNIADANIE

  • placuszki z mąki migdałowej z wiórkami kokosowymi i serkiem mascarpone

OBIAD

  • pierś kaczki pieczona z kapustą modrą, cynamonem i cebulką duszoną na gęsim smalcu

KOLACJA

  • sałata lodowa, ogórek gruntowy, szczypiorek, papryka czerwona, oliwki, sezam prażony, ser feta, oliwa z oliwek
WTOREK

ŚNIADANIE

  • omlet ze szpinakiem baby, sałata lodowa z ogórkiem i natką pietruszki, pomidorki koktajlowe, jogurt, awokado, majonez

II ŚNIADANIE

  • mus z masła orzechowego, serka mascarpone, mąki migdałowej, erytrytolu i jogurtu naturalnego

OBIAD

  • golonka pieczona, kapusta kiszona parzona doprawiona boczkiem wędzonym z cebulką

KOLACJA

  • sałata lodowa z oliwkami, ogórkiem zielonym, cebulką, serem camembert, szczypiorkiem, pestki słonecznika, płatki migdałów prażone na patelni, oliwa z oliwek
ŚRODA

ŚNIADANIE

  • pasztet z kaczki (wyrób własny), sos tatarski z jajka, awokado, kiszonego ogórka, zielonej pietruszki i majonezu  

II ŚNIADANIE

  • Tiramisu z serka mascarpone, kawy, wiórków kokosowych, jogurtu naturalnego, mąki słonecznikowej z erytrytolem

OBIAD

  • karkówka z grilla, kalafior polany masłem z mąką słonecznikową

KOLACJA

  • mix sałat, ogórek, papryka, oliwki, chrust z boczku wędzonego, sos z oliwy i ziół z czosnkiem
CZWARTEK

ŚNIADANIE

  • baleron z własnej wędzarni, ogórek kiszony, dymka, natka pietruszki,  oliwa z oliwek, pasta z jajka i awokado

II ŚNIADANIE

  • serek twarogowy, masło orzechowe, wiórki kokosowe, kakao, erytrytol, borówka amerykańska

OBIAD

  • udko z kurczaka bez kości, cukinia, czerwona cebula, papryka grillowana, oliwa truflowa

KOLACJA

  • pasta z serka mascarpone z wędzonym sumem z własnej wędzarni, ogórek kiszony, z koperkiem i oliwą z oliwek
PIĄTEK

ŚNIADANIE

  • pasta z jaja gotowanego, awokado, koperku i majonezu

II ŚNIADANIE

  • placuszki z mąki migdałowej z wiórkami kokosowymi

OBIAD

  • halibut na parze z sosem śmietanowym z zielonym pieprzem,

KOLACJA

  • krem z dyni na tłustym rosole, ser pleśniowy, pestki dyni, śmietana 30%
SOBOTA

ŚNIADANIE

  • omlet ze szczypiorkiem na boczku z własnej wędzarni,  ogórek, awokado, twarożek, rukola, natka, majonez, oliwa z oliwek

II ŚNIADANIE

  • Tiramisu z biszkoptem z mąki migdałowej, serek mascarpone, kakao

OBIAD

  • gulasz z karkówki kapusty i papryki z makaronem z cukinii

KOLACJA

  • kiełbasa wyrób własny, z cebulką duszoną na smalcu, surówka z kiszonego ogórka z oliwką
NIEDZIELA

ŚNIADANIE

  • boczek wędzony we własnej wędzarni,

II ŚNIADANIE

  • Migdały do chrupania

OBIAD

  • żeberka pieczone na ostro, kapusta kiszona smażona na smalcu z grzybami leśnymi

KOLACJA

  • nóżki wieprzowe i golonka w naturalnej galarecie,