hhfghf
Dieta odchudzająca
fdgghfhfgfghf
Is quiaturit velendis ullorum sumque nimintionse corem int aut earum digent omnis adic temquam quunti dolorum voluptas mo blacculparum iur? Parci omnihil luptatur, sus quis enimaio ipitemp orionsenis aut la dolut venihitatur, simporibusa volorio renditas molut as duciet ligendi nobit illabo. Ut que volo ipiendis eossequi qui cuptatempore num elligentem ut volum que la volupti storerc hilibus aliquod et que dolenia dolupidel ide secum as eatem utem re, nihilis aut expedi torist, atur alibus dioreped ut faceate moluptate persped itaqui ut modipsa ndanimpor acernam reped ut eos dolorro vitibus ut la ducit ut hillendis quam erum, acculpa rupiet as escium quo de dis ma et evenda dunt et de doluptur, quas dem. Os delia dempero volorro quiatio que re reptatur as ea aut periate licim facearc hictum sitemqui recte vid ma coribusda pel molorem doloratur?
Is quiaturit velendis ullorum sumque nimintionse corem int aut earum digent omnis adic temquam quunti dolorum voluptas mo blacculparum iur? Parci omnihil luptatur, sus quis enimaio ipitemp orionsenis aut la dolut venihitatur, simporibusa volorio renditas molut as duciet ligendi nobit illabo. Ut que volo ipiendis eossequi qui cuptatempore num elligentem ut volum que la volupti storerc hilibus aliquod et que dolenia dolupidel ide secum as eatem utem re, nihilis aut expedi torist, atur alibus dioreped ut faceate moluptate persped itaqui ut modipsa ndanimpor acernam reped ut eos dolorro vitibus ut la ducit ut hillendis quam erum, acculpa rupiet as escium quo de dis ma et evenda dunt et de doluptur, quas dem. Os delia dempero volorro quiatio que re reptatur as ea aut periate licim facearc hictum sitemqui recte vid ma coribusda pel molorem doloratur?
PRZYKŁADOWE MENU NA DWA TYGODNIE
I TYDZIEŃ
PONIEDZIAŁEK
ŚNIADANIE
- awokado pieczone z żółtkiem jaja, ogórek zielony, koperek, kapusta pekińska, oliwa
II ŚNIADANIE
- placuszki z mąki migdałowej z wiórkami kokosowymi i serkiem mascarpone
OBIAD
- pierś kaczki pieczona z kapustą modrą, cynamonem i cebulką duszoną na gęsim smalcu
KOLACJA
- sałata lodowa, ogórek gruntowy, szczypiorek, papryka czerwona, oliwki, sezam prażony, ser feta, oliwa z oliwek
WTOREK
ŚNIADANIE
- omlet ze szpinakiem baby, sałata lodowa z ogórkiem i natką pietruszki, pomidorki koktajlowe, jogurt, awokado, majonez
II ŚNIADANIE
- mus z masła orzechowego, serka mascarpone, mąki migdałowej, erytrytolu i jogurtu naturalnego
OBIAD
- golonka pieczona, kapusta kiszona parzona doprawiona boczkiem wędzonym z cebulką
KOLACJA
- sałata lodowa z oliwkami, ogórkiem zielonym, cebulką, serem camembert, szczypiorkiem, pestki słonecznika, płatki migdałów prażone na patelni, oliwa z oliwek
ŚRODA
ŚNIADANIE
- pasztet z kaczki (wyrób własny), sos tatarski z jajka, awokado, kiszonego ogórka, zielonej pietruszki i majonezu
II ŚNIADANIE
- Tiramisu z serka mascarpone, kawy, wiórków kokosowych, jogurtu naturalnego, mąki słonecznikowej z erytrytolem
OBIAD
- karkówka z grilla, kalafior polany masłem z mąką słonecznikową
KOLACJA
- mix sałat, ogórek, papryka, oliwki, chrust z boczku wędzonego, sos z oliwy i ziół z czosnkiem
CZWARTEK
ŚNIADANIE
- baleron z własnej wędzarni, ogórek kiszony, dymka, natka pietruszki, oliwa z oliwek, pasta z jajka i awokado
II ŚNIADANIE
- serek twarogowy, masło orzechowe, wiórki kokosowe, kakao, erytrytol, borówka amerykańska
OBIAD
- udko z kurczaka bez kości, cukinia, czerwona cebula, papryka grillowana, oliwa truflowa
KOLACJA
- pasta z serka mascarpone z wędzonym sumem z własnej wędzarni, ogórek kiszony, z koperkiem i oliwą z oliwek
PIĄTEK
ŚNIADANIE
- pasta z jaja gotowanego, awokado, koperku i majonezu
II ŚNIADANIE
- placuszki z mąki migdałowej z wiórkami kokosowymi
OBIAD
- halibut na parze z sosem śmietanowym z zielonym pieprzem,
KOLACJA
- krem z dyni na tłustym rosole, ser pleśniowy, pestki dyni, śmietana 30%
SOBOTA
ŚNIADANIE
- omlet ze szczypiorkiem na boczku z własnej wędzarni, ogórek, awokado, twarożek, rukola, natka, majonez, oliwa z oliwek
II ŚNIADANIE
- Tiramisu z biszkoptem z mąki migdałowej, serek mascarpone, kakao
OBIAD
- gulasz z karkówki kapusty i papryki z makaronem z cukinii
KOLACJA
- kiełbasa wyrób własny, z cebulką duszoną na smalcu, surówka z kiszonego ogórka z oliwką
NIEDZIELA
ŚNIADANIE
- boczek wędzony we własnej wędzarni,
II ŚNIADANIE
- Migdały do chrupania
OBIAD
- żeberka pieczone na ostro, kapusta kiszona smażona na smalcu z grzybami leśnymi
KOLACJA
- nóżki wieprzowe i golonka w naturalnej galarecie,